Thomashuis Baarn

begeleider gehandicaptenzorg 18 - 24 uur per week

Als je op zoek bent naar mooi werk in de gehandicaptenzorg, dan is er bij ons wellicht een mogelijkheid voor je.  In ons Thomashuis is ruimte voor een begeleider. Er wonen hier negen mensen met een verstandelijke beperking. Je begeleidt hen vanuit hun individueel perspectief en bent daarnaast bezig met de begeleiding van de groepsdynamiek die ontstaat omdat we met elkaar in een huis wonen. Je werkt altijd samen met minstens een collega en op veel momenten zijn er drie of vier begeleiders in huis. Daarmee kunnen we zowel de bewoners de aandacht geven die ze verdienen als het huishouden goed runnen. Belangrijk is dat je je kunt verbinden aan de bewoners en de visie van het Thomashuis. We werken vanuit de relatie en het doel van elke dag die je hier bent is dat je relatie met de bewoners sterker wordt. Daarmee word jij veilig en vertrouwd voor ze en vanuit die veiligheid kunnen zij zichzelf zijn. 

Om het voor bewoners en jezelf prettig te laten zijn hier, is het belangrijk dat je jezelf bent en geinteresseerd bent in de mensen om je heen. Je bent in staat de beperking te zien en van daaruit te handelen. Maar bovenal ben je een aanpakker die van betekenis wil zijn en durft te vragen. 

Als je meer wilt weten kun je ons appen of bellen op 06-53257060 of mailen op info@baarn.thomashuis.nl. Je bent ook van harte welkom om een keer langs te komen en te kijken hoe het hier gaat. Een indruk daarvan kun je ook krijgen op onze website

 

 

Delen: