Thomashuis Beneden-Leeuwen

Begeleider gehandicaptenzorg THOMASHUIS

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke, enthousiaste begeleider voor ons Thomashuis.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan is werken in ons Thomashuis misschien wel iets voor jou. Een Thomashuis is de werkplek waar jij wilt werken!

Snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben en wil jij hen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding? In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar samengeleefd. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid.

Een Thomashuis wordt gerund door een koppel wat met hun gezin in het Thomashuis woont. De lijnen zijn dus kort en je komt in een gezellig, klein team terecht. Er is veel tijd voor zorg en begeleiding en je hoeft je minder druk te maken over al het regelwerk. Dat doen wij!

Als begeleider gehandicaptenzorg werk je mee in de zorg. Je ondersteunt, begeleid en verzorgt de bewoners. Daarnaast verricht je indien jou opleidingsniveau dit toelaat eenvoudige handelingen, zoals medicatie delen. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Je hebt minimaal een diploma op niveau 3 richting begeleiding of verzorgende IG of verpleegkunde. Rijbewijs is een pre. Ben jij net klaar met school of heb je uitzicht op het verkrijgen van jou diploma? Geen probleem, ook medewerkers zonder werkervaring zijn bij ons van harte welkom!

Werkplezier, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO.
Is jou aandacht gewekt? Mail jou motivatie en CV voor 23 januari 2022

Parttime uren: 16-20 per week

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.788,00 - €2.574,00 per maand

Delen: