Thomashuis Beneden-Leeuwen

Coördinerend begeleider gehandicaptenzorg

Wij zijn per direct op zoek naar een coördinerend begeleider voor ons Thomashuis.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan is werken in ons Thomashuis misschien wel iets voor jou.

Snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben en wil jij hen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding? In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar samengeleefd. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid.

Als coördinerend begeleider werk je ook mee in de zorg. Je ondersteunt, begeleid en verzorgt de bewoners. Daarnaast verricht je eenvoudige handelingen, zoals medicatie delen. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat.

Vind je het daarnaast leuk en interessant om extra taken te doen op coördinerend niveau, vind je het leuk om mee te denken op beleidsniveau, ben jij degene die samen met ons als zorgondernemers het Thomashuis avontuur aan wilt gaan? dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken.

Een relevante opleiding is een pré net als in het bezit zijn van rijbewijs B.

Werkplezier, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO. Is jou aandacht gewekt? Stuur dan jou motivatie en CV voor 30 november 2020 naar beneden-leeuwen@thomashuis.nl.

Deadline sollicitaties: 30-11-2020

Soort dienstverband: Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.861,00 - €2.902,00 per maand

Delen: