Thomashuis Beneden-Leeuwen

Meewerkend teamcoördinator gehandicaptenzorg(uren i.o.)

Meewerkend teamcoördinator gehandicaptenzorg (uren in overleg)

Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend teamcoördinator.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan is werken in ons Thomashuis misschien wel iets voor jou.

Snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben en wil jij hen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding? In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar samengeleefd. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid.

Als meewerkend teamcoördinator werk je ook mee in de zorg. Je ondersteunt, begeleid en verzorgt de bewoners. Huishoudelijke taakjes horen, net als thuis, ook bij het takenpakket, Daarnaast verricht je eenvoudige handelingen, zoals medicatie delen. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat.

Vind je het daarnaast leuk en interessant om extra taken te doen op beleidsniveau, dan ben jij mogelijk de meewerkend coördinator die wij zoeken. Je bent de verbinding tussen ons als zorgondernemers en de werkvloer, denkt mee over de visie en de kaders en bent bereid taken op je te nemen op beleidsniveau.

Een relevante opleiding op niveau 3,4 of 5 is een pré net als in het bezit zijn van rijbewijs B.

Werkplezier, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO. Is jou aandacht gewekt? Reageer dan met jouw motivatie en CV voor 13 oktober 2020

Parttime uren: 16-24 per week

Deadline sollicitaties: 13-10-2020

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.861,00 - €2.902,00 per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Delen: