Thomashuis Beneden-Leeuwen

Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg THOMASHUIS

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg met goede primaire, maar ook zeker goede secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan is werken in ons Thomashuis misschien wel iets voor jou.

Snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben en wil jij hen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding? In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar samengeleefd. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid.

Als persoonlijk begeleider ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Huishoudelijke taakjes horen, net als thuis, ook bij het takenpakket, Daarnaast verricht je eenvoudige handelingen, zoals medicatie delen. Ook het persoonlijk begeleiderschap is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat.

Een relevante opleiding op niveau 3,4 of 5 is een pré net als in het bezit zijn van rijbewijs B.

Werkplezier, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO. Is jou aandacht gewekt? Stuur jou motivatie en CV voor 30 april 2022

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.821,00 - €2.853,00 per maand

Delen: