Beschikbare vestiging

Thomashuis Almelo

  • Thomashuis Almelo, Thomashuis starten, zorgboerderij Almelo beginnen,
  • Thomashuis Almelo, Thomashuis starten, zorgboerderij Almelo beginnen,
  • Thomashuis Almelo, Thomashuis starten, zorgboerderij Almelo beginnen,
  • Thomashuis Almelo, Thomashuis starten, zorgboerderij Almelo beginnen,

Leven als in een groot huishouden

Het 119e Thomashuis van Nederland opent de deuren in Almelo. Net als elk ander Thomashuis, gaat Thomashuis Almelo 9 mensen met een verstandelijke beperking een warm en liefdevol thuis bieden. Een veilige haven waar samen invulling wordt gegeven aan de dag en het leven als een groot huishouden is. Thomashuis Almelo staat in het hart van de stad. Daardoor zijn de bewoners verbonden met de omgeving en staan ze met twee benen in de samenleving.

Maatschappelijk ondernemen

Bij de overname van een Thomashuis stap je als zorgondernemer op een rijdende trein. Bij de start van een nieuwe locatie, bouw je als zorgondernemer je Thomashuis vanaf de grond op en zet je samen met je levenspartner de koers uit. Dat met alle kennis en kunde van Thomashuisontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Als zorgondernemer heb je zelf de touwtjes in handen en stel je zelf de bewonersgroep en het medewerkersteam samen. Keuzevrijheid, ondernemerschap en kleinschaligheid. Met deze essentiële bouwstenen maken jullie samen met het team een verschil voor de bewoners én hun familie. Een bijzonder staaltje maatschappelijk verantwoord ondernemen. En zoals veel zorgondernemers het verwoorden: een betekenisvol en veelzijdig leven.

Pand & ligging

Thomashuis Almelo ligt in de kern van het centrum. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Almelo is de groenste stad van Overijssel. Vanuit het Thomashuis zijn de bewoners lopend of per fiets binnen enkele minuten omringd door de natuur. Thomashuis Almelo is daarmee de ideale locatie voor zowel de stads- als natuurliefhebber.

Achter het Thomashuis wordt de voormalige Acaciaschool omgetoverd tot Herbergier. De Herbergier biedt een warm thuis aan 16 mensen met geheugenproblemen. Momenteel worden de bouwplannen voor Thomashuis Almelo verder uitgewerkt. De verbouwing start naar verwachting in de loop van 2021, de oplevering in 2022.

Meer weten over het leven in Thomashuis Almelo? 

Wil je mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis bieden en heb jij een creatieve ondernemersgeest? Dan zoeken we jou! Als Thomashuis-ondernemer sta jij samen met je partner aan het roer en maak je voor de bewoners en hun familie het verschil.

Als zorgondernemer ga jij verder waar de reguliere zorg stopt. Je hebt nauw contact met de bewoners en hun familie en daagt jouw team om elke dag het geluk van de bewoners centraal te zetten met persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Heb jij een diploma in de gehandicaptenzorg, ruime ervaring met de doelgroep en een levenspartner die met jou deze zorgdroom wilt verwezenlijken? Neem dan vrijblijvend contact op met De Drie Notenboomen via 088 202 2900 of dien een rechts bovenaan een terugbelverzoek in en ontdek de bijzondere wereld van franchise in de zorg.

In het hart van Almelo komt het 119e Thomashuis van Nederland. De verbouwing start naar verwachting in de loop van 2021. De oplevering in 2022.

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jou/jullie is!

Inschrijven

Klaar voor je eigen Thomashuis?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden