Beschikbare vestiging

Thomashuis Buurmalsen

Bewonersgroep

Thomashuis Buurmalsen is gestart in 2004 en biedt momenteel een warm thuis aan 8 bewoners: 7 vrouwen en 1 man in de leeftijd 32 tot 52 jaar. Het is een hechte groep mensen, zeker doordat er in de afgelopen 13 jaar geen wisselingen zijn geweest in de groepssamenstelling. Bijzonder om te melden is dat Thomas van Putten - zoon van de oprichter van de formule - enige jaren heeft gewoond in Thomashuis Buurmalsen.

De zorgvraag is heel divers, zowel in wat de mensen nodig hebben als in wat ze wensen/verlangen. Het uitgangspunt is leven vanuit een veilige en warme gezinsstructuur waarin het individu gezien wordt. Zorg ontvangen en zorg voor elkaar dragen, ieder binnen zijn of haar mogelijkheden. Het contact met ouders/vertegenwoordigers is open en de nadruk ligt op samenwerking. Met elkaar sparren, overleggen, elkaar uitdagen en aanvullen. 

Thomashuis Buurmalsen vanuit de lucht

 

Pand & ligging

Thomashuis Buurmalsen is een prachtige, goed onderhouden Betuwse T-boerderij uit 1845. De ligging is enerzijds vrij en ruimtelijk tussen de boomgaarden, anderzijds ligt het centrum van Geldermalsen op 400 meter loopafstand waar alles te vinden en te verkrijgen is met betrekking tot boodschappen, creativiteit, verzorging, sport en ontspanning. Zowel vanuit Geldermalsen als Buurmalsen is de gemeenschap betrokken bij het Thomashuis, wat garant staat voor mooie en warme contacten.

Het pand heeft een geweldige buitenruimte van zevenduizend vierkante meter, met verschillende bijgebouwen zoals een hobbyhut, tuinkamer, washok en overkapping. In de tuin staan verder meerdere fitness- en speeltoestellen. De ligging van het Thomashuis geeft veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, bijvoorbeeld langs de Linge en tussen de boomgaarden.

Meer weten over het leven in Thomashuis Buurmalsen? 

Kijk op de website van de Thomashuis Buurmalsen. Of neem contact op met De Drie Notenboomen via +31 (0)182 55 04 33 voor meer informatie met betrekking tot deze vestiging. 

 

 

 

Huidige ondernemers: Riëtte van der Wal
Geopend sinds: 2004
Aantal bewoners: 8
Team: 7 part-time medewerkers en één medewerker onderhoud

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jou/jullie is!

Inschrijven

Klaar voor je eigen Thomashuis?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden