Thomashuis Buurmalsen

Begeleider Gehandicaptenzorg 16 - 32 uur

In De Thomashuizen helpt een gemotiveerd team de bewoners een leven te leiden dat de moeite waard is. Bij ons is het belang van de individuele bewoner de drijfveer dit mooie werk elke dag weer te doen. De waardering die wij van hen ontvangen is onze beloning. Binnen ons team is er ruimte ontstaan voor een Begeleider Gehandicaptenzorg die met eenzelfde gedrevenheid en de empathie voor mensen met een beperking ons team komt versterken. Word jij onze nieuwe topper? 

Wat hebben we jou te bieden!

De functie is ingedeeld in FWG 30 of FWG 35. In het Thomashuis conformeren we ons aan de CAO-Gehandicaptenzorg met uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief eindejaarsuitkering.

We vinden het belangrijk op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en bieden daarom de mogelijkheid tot het volgen van cursussen of trainingen. Eigen initiatief in het verder ontwikkelen van je zelf en je vaardigheden juichen wij toe en willen we waar mogelijk ondersteunen en faciliteren. We bieden een hecht team, veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en een prettige ontspannen werksfeer.

Functieomschrijving

  • In de ochtend help je de bewoners uit bed en begeleid je daar waar nodig bij de lichamelijke verzorging en het aankleden. Elke bewoner heeft daarbij zijn/haar eigen hulpvraag. Je gaat met de bewoners ontbijten en na het ontbijt zorg je ervoor dat de bewoners klaar zijn voor hun dagbesteding. Een aantal bewoners gaat naar externe dagbesteding. Anderen hebben hun dagbesteding binnen het Thomashuis. Dit varieert per dag.
  • Je begeleid bewoners bij dagelijkse bezigheden en taken zoals: boodschappen doen, voorbereiden van het eten, lichte werkzaamheden in de tuin, verzorging van de slaapkamer, enz. Daarnaast biedt je begeleiding bij fietsen, wandelen, knutselen en bij persoonlijke individuele aspecten en zijn er huishoudelijke taken zoals de was doen.
  • In de middag verwelkom je de bewoners die thuiskomen van hun dagbesteding met koffie of thee en bied je hen een huiselijke sfeer. Je kijkt welke bewoner aandacht nodig heeft en je reageert op persoonlijke behoeftes. Tegen het eind van de middag maak je het eten klaar en is er de gezamenlijke maaltijd
  • De tijd vliegt en voor je het weet ben je bezig bewoners te begeleiden bij het naar bed gaan. De een heeft daar meer hulp bij nodig als de ander, maar voor iedereen is er tijd en persoonlijke aandacht.
  • Als je naar huis gaat voel je je vol energie en is het huis in rust en netjes; je collega’s morgen kunnen zo door op waar jij gebleven bent.

Wat vragen wij:

  • Je bent een begeleider die voor 16 - 32 uur per week bij ons wil werken en die een afgeronde relevante Mbo-opleiding heeft. Niveau 3 of 4. Buiten een passende opleiding om kijken wij sterk naar je innerlijke motivatie om dit werk te willen doen.
  • Je bent bereid zowel korte (minimaal 3uur) als langere diensten te werken. Weekenddiensten en incidentele slaapdiensten zijn voor jou geen bezwaar. Je hebt een bewuste keuze gemaakt om te werken voor en met mensen met een verstandelijke beperking en vind het geen probleem je aan te passen aan hun persoonlijke situatie. Je vindt het leuk om te analyseren, te reflecteren en om te leren. Je werkt vanuit je gevoel en je vindt het een uitdaging dingen te regelen en te zorgen dat alles op orde is. Je bent in het bezit van rijbewijs B of bereid dit op korte termijn te behalen.

Bel naar 0345-572296 en vraag naar Ronald of Lieke. Een e-mail sturen kan ook; info@buurmalsen.thomashuis.nl

Adres Thomashuis Buurmalsen: Rijksstraatweg 1, 4197 BA  Buurmalsen

 

Delen: