groepsbegeleider 16 - 24 uur

Voor onze kanjers: Jacqueline, Barbara, Esther, Yvette, Ronald, Marcel, Hilde, Sylvia en Luciënne zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider (m/v) met een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking.

In ons prachtige Thomashuis proberen wij onze bewoners de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden zodat zij een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden. Hiervoor hebben we een hecht en betrokken team van medewerkers dat onze 9 bewoners ondersteunt bij het vorm geven van hun dagelijkse leven.
Hierbij kan je denken aan ondersteuning bij/ het overnemen van persoonlijke verzorging, ondersteuning bij vrijetijdsbesteding, contacten met familie en vrienden en huishoudelijke ondersteuning in de vorm van bijvoorbeeld wassen, strijken, eten koken en de zorg voor een schone leefomgeving.

 

Wij wonen met onze dochter in het Thomashuis en zijn zelf nauw betrokken bij de dagelijkse zorg voor en begeleiding van de bewoners.
 

We zoeken een nieuwe collega die actief, enthousiast, flexibel, respectvol en loyaal is en die stevig in zijn of haar schoenen staat.
Je vindt het leuk om te werken in een klein en betrokken team.
En je vindt het een uitdaging om je begeleiding af te stemmen op de individuele wensen en behoeften van onze bewoners.
Daarnaast heb je geen bezwaar tegen het werken van onregelmatige diensten en incidenteel ook slaapdiensten.

Spreekt dit je aan, heb jij een MMZ of SPW opleiding op niveau 3/4 gevolgd en ben je in het bezit van rijbewijs B, dan dagen we je uit ons te bellen of stuur een reactie met CV naar ons mailadres. Wij volgen de CAO gehandicaptenzorg en de functie van begeleider is ingedeeld in FWG 35.

Je kan je sollicitatiebrief en C.V. sturen naar: info@buurmalsen.thomashuis.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Hans de Pooter op telefoonnummer: 06-39135477.

Delen: