Thomashuis De Zaanse Akker

(Weekend)begeleider Thomashuis (12-16 uur)

Thomashuis De Zaanse Akker zoekt voor twee weekenden per maand versterking.  

In het weekend maken we de dagen extra feestelijk. We plannen extra activiteiten in en we maken de lekkerste maaltijden klaar. Daarom zoeken we met name voor de weekenden versterking van ons team. Ben jij die enthousiaste, creatieve persoon en heb je een zorggerelateerde opleiding niveau 3 (bijna) afgerond? Kom dan eens langs voor een kennismaking. Je kunt een afspraak maken via dezaanseakker@thomashuis.nl

Je biedt begeleiding en verzorging aan negen verstandelijk beperkte huisgenoten. De doelgroep binnen dit Thomashuis is zeer divers, in leeftijd van 21 tot 49 jaar. Je verzorgt de huisgenoten bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen, zoals opstaan, douchen, eten etc. Je begeleidt hun bij activiteiten zoals boodschappen doen, koken, wandelen, zwemmen etc. Je maakt de dag voor hen begrijpelijk en overzichtelijk. De ondersteuning bestaat met name uit het bieden van nabijheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen. 

Het is een dienstverband van 12-16 uur per week, waarbij je om het weekend werkt. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Delen: