Thomashuis Delft

Wie gaat ons opvolgen?

Vestigingen
Thomashuis Delft

Na 10 jaar komt er voor Hakim en Marjo een einde aan een ‘geweldig avontuur’. De zorgondernemers van Thomashuis Delft De Oliemolen dragen namelijk het stokje over en zijn op zoek naar opvolgers. Geïnteresseerden zijn welkom om zich aan te melden bij ontwikkelaar van de Thomashuis, De Drie Notenboomen.

Het is geen gemakkelijke stap, maar na 10 mooie jaren stoppen Hakim en Marjo Sihombing als ondernemers van Thomashuis Delft de Oliemolen. Maar voordat ze het pand met de prachtige groep bewoners achter zich zullen laten, willen ze eerst het ondernemerspaar vinden waar ze hun Thomashuis met een gerust hart aan kunnen overdragen; een enthousiast en charmant stel met een creatieve en zorgzame visie.

'‘Sfeer, comfort, warmte en gezelligheid, daar draait het om in Thomashuis Delft Oliemolen.''

(Foto: Thomashuis Delft de Oliemolen)

Zorgen met passie

“Onze bewoners rekenen op een hoogwaardige, veilige en bekwame organisatie die in staat is om samen met het zelfstandige personeel een woonomgeving te bieden die zeer gerieflijk is”, zo laten Hakim en Marjo weten. “En waarbij de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomiteit en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen.”

Hakim en Marjo instrueren hun personeel, vrijwilligers en stagiairs dan ook niet voor niets met de woorden ‘maak vandaag zoveel als mogelijk plezier met elkaar’. “Gepassioneerde zorgverlening is ons motto”, vertelt Hakim. “En daardoor hebben we dagelijks de heerlijkste vruchten kunnen plukken. Voor wie het aandurft om dit prachtige avontuur aan te gaan: de beloning is groots!”

Ontdek het zorgondernemerschap

Dus ben jij klaar met bureaucratische rompslomp en wil jij zorgen vanuit jouw hart? Maak het verschil voor onze bewoners en ontdek de vrijheid van het zorgondernemerschap. Meld je hier aan op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Thomashuizen. 

Delen: