Thomashuis Doornenburg

Th. Doornenburg zoekt begeleider i.v.m zwangerschapsverlof

    Thomashuis Doornenburg

Zoekt tijdelijk ( vervanging zwangerschapsverlof per aug. 2020 ) een bevlogen, gezellige begeleider. Voor ongeveer 20-24 uur.

Ons Thomashuis  is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze 9 bewoners wonen in een monumentale boerderij, prachtig en rustig gelegen tussen de appelboomgaarden van Doornenburg. Wij als zorgondernemers wonen er naast. Samen met een klein team  medewerkers verlenen wij zorg aan onze 9 bewoners.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een begeleider die vanuit een rustige basishouding structuur en stabiliteit kan bieden, het overzicht heeft en kan behouden. Die met  eigenheid een gezellige sfeer kan creëren waarin ieder zich veilig, vertrouwd en gewaardeerd voelt. Die met beide benen op de grond en stevig in zijn/haar schoenen staat.

Iemand die met het hoofd, hart en handen werkt, die oog heeft voor de grote lijnen, maar ook de ‘kleinigheden’. Warmte en gezelligheid, biedt in een omgeving waar eenieder zichzelf kan zijn. Dat vinden wij belangrijk.!

Enthousiasme, persoonlijke aandacht en samen lachen staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hou je van spelletjes, lezen, knutselen, bewegen en kokkerellen en neem je de tijd om bewoners op hun tempo te volgen. Kortom; je bent goed in het creëren van een fijn thuis!

Je kunt zorgen voor een goede en duidelijke overdracht, zowel schriftelijk en mondeling en je haalt voldoening uit het werken met onze  bewoners en niet zo zeer uit administratieve taken.

 * Je bent in het bezit  van een rijbewijs en een relevante beroepsopleiding, minimaal MBO niveau 3 of 4.

* Daarnaast heb je kennis, ervaring en affiniteit met mensen met ASS en bekend met de methode `Geef me de 5`.

 

Wat bieden wij?

Een tijdelijk contract, voor ongeveer 20 - 24 uur, in onregelmatige diensten.

Het mogen werken met een leuke gevarieerde groep bewoners in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar.

Een mooie en prettige werkomgeving 

Salarisindicatie: Volgens CAO Gehandicaptenzorg en afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Een klein, betrokken maar bovenal fijn team 

Kortom…

Wil jij (tijdelijk) werken met een leuke gevarieerde groep bewoners (tussen de 25 – 40 jaar) in een mooie en prettige werkomgeving?

Werk je met je hoofd, hart en handen en herken jij je helemaal in het motto 'Gewoon plezierig samenleven'. Dan ben je bij Thomashuis Doornenburg op de juiste plek!

 

Wordt jij enthousiast van deze functie?

Neem dan contact met ons op! Stuur dan je CV met een  motivatiebrief per email naar ;  doornenburg@thomashuis.nl .

Of per post naar Thomashuis Doornenburg;  Koffiemolen 3, 6686 MD Doornenburg. Vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Theresa /Jeanine: 06-45506012

 

Delen: