Thomashuis Grathem

Vacature Begeleider

Thomashuis Grathem zoekt een enthousiaste begeleid(st)er om het team te versterken!

 

Wie wil er samen met ons vaste team de zorg verlenen op een manier zoals je het altijd al hebt willen doen? De zorg die wij verlenen is kleinschalig, huiselijk, vertrouwd, sfeervol, bevat geen bureaucratie, heeft korte lijnen en is heel divers.

We zoeken per 1 februari een collega voor 20 uur per week die in dit plaatje past en er helemaal voor gaat.

Binnen ons kleine team, waar wijzelf onderdeel van uitmaken, vinden we het vooral belangrijk dat je kunt werken met oog voor detail en sfeer. Dat is waar onze bewoners zich goed bij voelen. Het werken binnen ons Thomashuis is meer dan begeleiden alleen, het is net als binnen een gezin, zorgdragen voor alles wat een huishouden met zich mee brengt: verzorgen, koken, begeleiden, tuinieren, poetsen en de was, maar vooral het zich thuis laten voelen van onze bewoners. Je hebt het hart op de goede plek en kunt goed overweg met ouders en vrijwilligers. Bij ons werken betekent alle tijd besteden aan bewoners zonder administratieve taken! De werktijden zijn onregelmatig en tevens ook beperkt in weekenden.

We vinden het uiteraard belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en passie hebt in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Een opleiding in de verstandelijk gehandicapte zorg is in je voordeel.

Wij verzorgen zelf het vervoer van onze bewoners, dus een rijbewijs (B) is wel nodig.

Wij volgen de CAO-gehandicaptenzorg. Uitbetaling vindt plaats op basis van FWG schaal 35.

Meer informatie over ons Thomashuis vind je op www.thomashuizen.nl/grathem

Heb je interesse? We horen het graag voor vrijdag 18 januari 2019.

Zorg er op een originele manier voor dat je onze interesse wekt!

 

Tom en Yvonne Theeven

0475-452727/06-55390645 of grathem@thomashuis.nl