Thomashuis Herpen

Op zoek naar een leuke baan als begeleider?

Op zoek naar een leuke baan voor 20-24 uur in de zorg? Dan is werken in Thomashuis Herpen misschien wel iets voor jou.

Heb jij geen behoefte aan strak omlijnde procedures en snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben? Dan zoekt Thomashuis Herpen jou als begeleider! In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar omgegaan en geleefd, net als in een gezin. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid.

Werken als begeleider

Als begeleider ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Huishoudelijke taakjes horen, net als thuis, ook bij het takenpakket. Daarnaast verricht je eenvoudige verpleegtechnische handelingen, zoals medicatie delen. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hierdoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en stevig in je schoenen staat. 

Kortom, wij zoeken iemand die:
- Onze bewoners kan ondersteunen in hun dagelijks leven, individueel en in groepsverband, waarbij de gemaakte afspraken leidend zijn.
- Onze bewoners kan ondersteunen bij ADL- en zorgactiviteiten en de zelfredzaamheid kan stimuleren.
- Gezelligheid, veiligheid en duidelijkheid kan bieden.
- Goed kan samenwerken en overleggen en secuur is.
- Integer en betrouwbaar is.
- Een relevante opleiding heeft gevolgd niveau 3 of 4.
- Werkervaring met de doelgroep heeft.
- In het bezit van rijbewijs B is een pre.

Wat bieden wij jou?

Werkplezier, een warm team, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO. 

Vanaf 1 juli 2019, zijn wij op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken. Is jouw aandacht gewekt en zie jij het wel zitten? Mail dan naar herpen@thomashuis.nl en voeg jouw motivatie en CV toe. Voor meer informatie kun je terecht bij Elianne Kruiper via herpen@thomashuis.nl.

Delen: