Thomashuis Hollands Kroon

Thomashuis Hollands Kroon zoekt gezellige nieuwe huisgenoten

Vestigingen
Thomashuis Hollands Kroon

Wij (Kevin, Sander, Marijn, Dido, Dennis en Ryan) zijn de bewoners van Thomashuis Hollands Kroon en wij zoeken nieuwe huisgenoten. Ken/ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een leuk nieuw thuis? Lees dan snel verder!

Ons Thomashuis is een prachtige landelijk gelegen woonboerderij, met tal van dagbestedingsmogelijkheden (ook op locatie). Denk aan sport/spel (zwemmen, fitness, wandelen,  fietsen, paardrijden), tuinieren, dierverzorging, educatie, koken/bakken en andere creatieve bezigheden. Het allebelangrijkst is dat je bij onze zorgondernemers Marion en Johan jezelf kunt zijn en mag zijn wie je bent.

Fotoalbums: Maak kennis met ons, de medewerkers en ons Thomashuis (van binnen en van buiten).

Wie zoeken wij?

We hebben momenteel 4 kamers vrij en de voorkeur gaat uit naar 3 meiden en 1 jongen. Je bent rond de 20-35 jaar oud en je hebt humor en houdt van gezelligheid! Verder heeft het de voorkeur dat je goed mobiel bent en in die zin niet afhankelijk van hulpmiddelen. Daarnaast is er geen sprake van nachtzorg en ook geen sprake van seksuele ontremming en/of agressie. Verder beschik je over een PGB (Zzp 3-6).

Financiering

De kosten voor zorg/begeleiding en dagbesteding worden betaald via het PGB. De kosten voor wonen/maaltijden en servicekosten via eigen middelen zoals bijvoorbeeld een Wajonguitkering.

Ben je nieuwsgierig en is je enthousiasme gewekt?

Neem zo spoedig mogelijk contact op met ons, bij voorkeur via mail:

Johan en Marion Wagenaars, zorgondernemers

Thomashuis Hollands Kroon

Praamweg 2

1775 PT Middenmeer

Of: E-mail: johan-marionthomashuis@hotmail.nl

 

Delen: