Wil je in de toekomst ons team komen versterken...?

Thomashuis Hollands Kroon biedt plaats aan 8 mensen met een verstandelijke beperking, wij bieden een veilige woonomgeving, zorg, begeleiding en dagbesteding.

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar in Thomashuis Hollands Kroon.

Als je houdt van een uitdaging en affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking en  je wilt er zijn voor de bewoners, dan mag je een open sollicitatie met cv sturen. De sollicitatie wordt in portefeuille gehouden, op het moment dat er een vacature vrijkomt wordt er contact met je opgenomen.

In Thomashuis Hollands Kroon mogen de bewoners zijn wie zij zijn. Naast zorg en begeleiding draag je als begeleider bij aan een warme en veilige leefomgeving. Thomashuis Hollands Kroon voorziet ook in dagbesteding aan de bewoners: dierverzorging, huishoudelijke werkzaamheden, tuinwerkzaamheden, fietsen / wandelen / paardrijden / zwemmen, educatie, creatieve en recreatieve activiteiten en koken en bakken. De mogelijkheden, wensen en behoeften van de bewoner staan centraal en vormen uitgangspunt voor de zorgverlening.

Wij bieden de werknemers

  • een “warme” werkplek op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en eerlijkheid
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO gehandicaptenzorg
  • wij willen als leerbedrijf ook een bijdrage kunnen leveren aan persoonlijke ontwikkeling

 

Heb je belangstelling om in de toekomst  werkzaam te zijn in ons Thomashuis, dan mag je een open sollicitatiebrief met cv sturen naar:

 

Johan Wagenaars, zorgondernemer

E-mail: johan-marionthomashuis@hotmail.nl

 

Thomashuis Hollands Kroon

Praamweg 2

1775 PT Middenmeer

 

 

 

 

Delen: