Infomiddag 28 november 2019 Thomashuis Noordwolde

Als zorgondernemers draaien jullie aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jullie Thomashuis bieden jullie een warm thuis en maken jullie het verschil. Ontdek de mogelijkheden van het leven als Thomashuis-ondernemer tijdens een informatiemiddag: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is. Aanmelden kan onderaan deze pagina!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Op donderdagmiddag 28 november ben je om 12.45 uur van harte welkom bij Peter en Francisca, zorgondernemers van Thomashuis Noordwolde. Zij zoeken na 9 mooie jaren nieuwe ondernemers voor hun sfeervolle huis. Alie en Lute, zorgondernemers van Thomashuis Vledder, zijn ook van de partij en gaan graag met jullie in gesprek. 

Inspireren

Wat kunnen jullie verwachten van de informatiemiddag? Een interactieve bijeenkomst waarin Peter, Francisca, Alie en Lute vertellen over hun leven als zorgondernemers, de visie van het Thomashuis en de wondere wereld van franchise in de zorg. Laat jullie inspireren en onderdompelen tijdens de infomiddag en rondleiding in het Thomashuis.

Gaan jullie de uitdaging aan?

  • Hebben jullie net als Francisca en Peter een groot zorghart? 
  • Is jouw partner net zo enthousiast als jij?
  • Toe aan meer zelfstandigheid en willen meebouwen aan de zorg?
  • Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg? 
  • Samen toe aan een nieuw avontuur?

Meld jullie aan via onderstaand formulier en dan zien we jullie graag op 28 november!

Tijdstip: 12.45-15.30 uur. 

Alvast alles te weten komen over het zorgondernemerschap en huizen die opvolgers zoeken? Dat kan HIER! 

"Als mens heeft dit ons rijker gemaakt. We hebben er geen seconde spijt van dat we aan dit avontuur zijn begonnen", vertellen Alie en Lute, zorgondernemers van Thomashuis Vledder.

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!