Informatiebijeenkomst dinsdagmiddag 30 april in Thomashuis Culemborg

Wil jij je samen met je partner inzetten voor 9 mensen met een verstandelijke beperking en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière waarbij je voor hen het verschil kunt maken? Verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je zelf de regie voert over de zorg? Dan kan dit een hele mooie kans zijn.

Verspreid over heel Nederland zijn 119 Thomashuizen gevestigd waarin zorgondernemers hun passie kunnen uitoefenen. Voor diverse huizen zoeken we nieuwe zorgondernemers die een eigen Thomashuis willen runnen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor het leiden van een eigen Thomashuis op een unieke locatie? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap dat plaatsvindt op dinsdagmiddag 30 april van 13:00-15:00 plaatsvindt in Culemborg. 

Programma 13:00 - 15:00

Om 13:00 uur start de presentatie op locatie, die wordt gegeven door Toon Biezenaar, expert werving & selectie en oud-ondernemerscoach. Hij vertelt je alles over de voordelen van ondernemen binnen een zorgfranchise, geeft je uitleg over het leiden van een Thomashuis als zorgkoppel en kan antwoord geven op alle eventuele vragen. Wat doe je wel en juist niet als zorgondernemers? Hoe werkt het wonen in óf bij het Thomashuis? Hoe ziet je team van medewerkers en de bewonersgroep er uit en welke hulp en andere tools krijg je aangereikt vanuit de franchisegever? Tijdens deze informatiebijeenkomst ontvang je alle informatie die je nodig hebt om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Toon Biezenaar

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma in de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je dan aan voor het webinar!

Wie de presentatie heeft gevolgd en interesse heeft in de overname van een Thomashuis, kan uiteraard met Toon een locatie in de buurt bezoeken.

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!