Informatiebijeenkomst Thomashuis 11 november

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op donderdag 11 november in Steenwijk.

Om 13.00 : 16:00 uur start de presentatie die wordt gegeven door Thomashuis-coach Marcel. Hij begeleidt startende en ervaren ondernemers en kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. 

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

Maak dan kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst op donderdag 11 november. Het programma ontvang je een week op voorhand via de mail. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>.

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

 

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!