Informatiebijeenkomst Thomashuis 21 september

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op dinsdag 21 september. 

Om 13.30 uur start de presentatie die wordt gegeven door Thomashuis-coach Benjamin. Hij begeleidt startende en ervaren ondernemers en kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. Er is volop gelegenheid om je vragen te stellen. Wie de bijeenkomst heeft gevolgd en oprechte interesse heeft in het starten van een eigen Thomashuis, kan op een later moment met een klein clubje een Thomashuis in de buurt bezoeken.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

https://youtu.be/fkOK0keI1F4

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Maak dan kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst op dinsdag 21 september 2021. Het programma ontvang je een week op voorhand via de mail. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>.

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!