Informatiebijeenkomst Thomashuis Andel 7 oktober

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op op vrijdag 7 oktober.

De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven en is van 13.00 - 15.30. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. Daarnaast zijn zorgondernemers Koos en Emmy, van Thomashuis Andel aanwezig om al je vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

 Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

Het runnen van een Thomashuis 'Elke dag is bijzonder'

 

Maak dan kennis met de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en meld je hieronder aan voor de bijeenkomst op vrijdag 7 oktober. Het programma ontvang je een week vantevoren via de mail. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen een week voor de infomiddag een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om alles te ontdekken over het runnen van een Thomashuis. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!