Informatiebijeenkomst Thomashuis Delft Centrum 10 juni

Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op vrijdag 10 juni.

De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven en is van 13.00- 15.00. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Thomashuis. Daarnaast zijn Eveline en Folkmar Sijtsma aanwezig om te vertellen over hun bijzondere leven als zorgondernemer. De twee zorgen met veel liefde voor 8 bewoners in Thomashuis Delft Centrum. Na zes jaar hebben de twee besloten om op zoek te gaan naar opvolgers, lees hier meer.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen?

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Als Thomashuis-ondernemers hebben jullie de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>.

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

Het runnen van een Thomashuis 'Elke dag is bijzonder'

 

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen een week voor de infomiddag een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst! Kun jij niet op genoemde data? Ook dan kunnen jullie je aanmelden en zoeken wij contact met je!

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om alles te ontdekken over het runnen van een Thomashuis. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!