Informatiebijeenkomst Thomashuis Gouderak 7 april

 Wil je samen met je levenspartner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je de zorg zelf invult en de bewoner centraal kunt zetten? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Thomashuis-ondernemerschap op vrijdag 7 april.

Programma

De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven en is van 13.00 - 16.00. Toon is expert Werving en Selectie bij franchiseorganisatie De Drie Notenboomen. Hij kan je alles vertellen over de voordelen van franchise binnen de zorg. Ook zal Evert van Beilen van Thomashuis Gouderak vertellen over zijn ervaring als zorgondernemer en eventuele vragen beantwoorden. 

 

Thomashuis Gouderak zorgondernemers

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma in de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen. 

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!