Informatiebijeenkomst Thomashuis Harich

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 3 september in Thomashuis Harich. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en vertellen Klaas en Anja over hun leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen en volgt er een rondleiding in het Thomashuis.

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens de presentatie in het dorpshuis en rondleiding in het Thomashuis wordt er gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen.

Programma

Je bent vanaf 13.15 uur van harte welkom in het dorpshuis. Om 13.30 uur start de presentatie die gegeven wordt door een ondernemerscoach en zorgondernemers Klaas en Anja. Vervolgens volgt er in groepen een rondleiding door Thomashuis Harich en heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen. De adresgegevens en praktische info ontvang je per mail.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg
  • Ervaar de sfeer in het Thomashuis tijdens de rondleiding

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "Doen wat goed is voor de bewoner. Daar draait het om", vertellen Kasper en Ilse Stevense, zorgondernemers van Thomashuis Bunde. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie? Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg, geruime ervaring met de doelgroep en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je hieronder dan aan voor de informatiemiddag op 3 september in Thomashuis Harich. 

 

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!