Informatiebijeenkomst Thomashuis Lichtenvoorde 29 oktober

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens de presentatie en rondleiding in het Thomashuis wordt er gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen. Blijf bij gezondheidsklachten thuis.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 29 oktober in Thomashuis Lichtenvoorde. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en vertellen Bas en Rinske over hun leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen en volgt er een rondleiding in het Thomashuis.

Programma

Je bent vanaf 13.15 uur van harte welkom. Om 13.30 uur start de presentatie die gegeven wordt door een ondernemerscoach en zorgondernemers Bas en Rinske. Vervolgens volgt een rondleiding door Thomashuis Lichtenvoorde en heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg
  • Ervaar de sfeer in het Thomashuis tijdens de rondleiding

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

Een nieuw leven als Thomashuis-ondernemer

Wie zijn jullie?

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie? Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg, geruime ervaring met de doelgroep en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je hieronder dan aan voor de informatiemiddag op 29 oktober in Thomashuis Lichtenvoorde.

Aanmelden kan hieronder. Meer informatie over het profiel van een Thomashuisondernemer vind je hier >>

Informatiemiddag

Jouw inschrijving
Jouw contactgegevens

Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens, waaronder jouw e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!