•  
  •  
  •  

Thomashuis Lepelstraat ligt aan de rand van het dorp Lepelstraat, dicht bij de plaats Halsteren en Bergen op Zoom.

In ons Thomashuis wonen we samen met acht bewoners, Wilfred, Wilbert, Luc, Karlijn, Willy, Angele, Serge, en Danique.

We wonen in een prachtige woonboerderij op een mooie locatie. Ook hebben we een mooie grote tuin waar we op allerlei manieren enorm van genieten.

Thomashuis Lepelstraat bestaat al 11 jaar en er is dan ook al veel gebeurd in en rondom het Thomashuis. 

Jaarlijks organiseren we gezellige evennementen op ons terrein zoals bijv een Fancy Fair in september en een Kerstfair in december.

Ook hebben we dagbestedingsmogelijkheden op ons terrein. 3 Jaar geleden is een oude schuur op ons terrein vervangen door een spliksplinter nieuw dagbestedingscentrum "Gewoon Anders". 

We willen in "Gewoon Anders" mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle, afwisselende en uitdagende dagbesteding aanbieden..

 

 

De ondernemers 
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking, zijn wij -Harry en Anita Willeboordse - samen met onze drie kinderen in 2008 aan een nieuwe uitdaging begonnen. Inmiddels bestaat Thomashuis Lepelstraat alweer 11 jaar !!! Doordat wij - als zorgondernemers van Thomashuis Lepelstraat - binnen het Thomashuis wonen, kunnen wij samen met onze medewerkers garant staan voor het bieden van 24-uurs zorg en ondersteuning. Thomashuis Lepelstraat heeft woonruimte voor 8 mensen met een verstandelijke beperking en heeft daarnaast mogelijkheden voor deelname aan dagbesteding, georganiseerd vanuit het Thomashuis. 'Een veilig en vertrouwde leefomgeving' Wij vinden het belangrijk om mensen met een verstandelijke beperking een veilig, vertrouwde en gezellige leefomgeving aan te bieden: waar ieder zichzelf kan zijn en waarin we iets positiefs aan elkaar kunnen ontlenen. Wonen in een kleinschalige woonvorm - geïntegreerd in het maatschappelijke leven van een dorp - is in onze ogen een belangrijke voorwaarde om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Daarnaast biedt kleinschalig wonen in onze ogen ook optimale voorwaarden om privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid te waarborgen.

Thomashuis Lepelstraat

Kladseweg 22
4664 RD Lepelstraat
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0164851303
lepelstraat@thomashuis.nl
Vestigingen

Huisgenoot gezocht !!!!!

Thomashuis Lepelstraat zoekt nieuwe huisgenoot

 

Ben je op zoek naar een gezellige en mooie plek om te wonen?

Wij hebben een...Lees meer

Thomashuis Lepelstraat
Vestigingen

NL Doet 15 en 16 Maart 2019

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van...Lees meer

Thomashuis Lepelstraat

9 Maart 2018 NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.