Thomashuis Lopik

Enthousiaste begeleider

Voor ons Thomashuis in Lopik zoeken wij een enthousiaste en flexibele (assistent)begeleider voor 8 tot 20 uur per week. Zorgen met tijd, persoonlijke aandacht, zingeving en plezier. Dat is werken in Thomashuis Lopik in een notendop.

"Het Thomashuis is een schitterend onderdeel van mijn leven", vertelt vrijwilliger Robert (vierde van links).

Ons Thomashuis is een thuis voor mensen met een verstandelijke beperking die niet meer of nog niet zelfstandig kunnen wonen. Je biedt begeleiding en verzorging aan de bewoners op de verschillende momenten van de dag zoals opstaan, douchen en eten. Je begeleidt hun bij activiteiten zoals koken, boodschappen doen, wandelen of sporten. Je maakt de dag voor hen begrijpelijk en overzichtelijk. De ondersteuning bestaat met name uit het bieden van warmte, veiligheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone (gezins)leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Neem contact op en solliciteer

Vind jij het een uitdaging om met deze (jong)volwassenen te werken, solliciteer dan vandaag nog! We ontvangen graag een motivatiebrief en CV op: lopik@thomashuis.nl of neem even telefonisch contact met ons op: 06 82 24 93 96.

Delen: