Thomashuis Lopik

Op zoek naar nog één enthousiaste medebewoner

Voor ons Thomashuis in Lopik zoeken wij nog één vaste medebewoner. Zorgen met tijd, persoonlijke aandacht, zingeving en heel veel plezier. Dat zijn de kernwoorden die passen bij het wonen in Thomashuis Lopik in een notendop.

"Het Thomashuis is een schitterend onderdeel van mijn leven", vertelt vrijwilliger Robert (vierde van links).

Ons Thomashuis is een thuis voor maximaal negen mensen met een verstandelijke beperking die niet meer of nog niet zelfstandig kunnen wonen. We hebben een groot huis, prachtige grote kamers, midden in de woonwijk en dicht bij het winkelcentrum van Lopik. We bieden begeleiding en verzorging aan de bewoners op de verschillende momenten van de dag zoals opstaan, douchen en eten. We begeleiden hun bij activiteiten zoals koken, boodschappen doen, wandelen of sporten. Samen maken de dag van een ieder van hen begrijpelijk en overzichtelijk. De ondersteuning bestaat met name uit het bieden van warmte, veiligheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone (gezins)leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Neem contact op en kom een keertje kijken

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen wonen, bel of mail dan vandaag nog. Ons mail adres is: lopik@thomashuis.nl  of neem even telefonisch contact met ons op: 06 82 24 93 96.

Delen: