•  
  •  
  •  

 In ons Thomashuis willen wij onze bewoners een veilig en warm thuis bieden, een plek waar zij zichzelf kunnen zijn.

We hechten veel waarde aan tradities, samen koken en eten, samen erop uit en genieten van de dagelijkse dingen in en om het huis.

Het Thomashuis is voor ons dan ook een ideale manier om het werken met onze levensstijl te combineren. Omdat we onder hetzelfde dak wonen als onze bewoners zijn we goed op de hoogte van wat er speelt.

Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers.

De ondernemers 
Wij zijn Theo Oosterkamp en Sanne Wijnsma, zorgondernemers van Thomashuis Metslawier. Wij hebben 2 prachtige zonen, Jesse (7) en Timo (2). Beiden hebben we ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

Thomashuis Metslawier

Balthasar Bekkerstrjitte 15
9123 JV Metslawier
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0519 701318

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.