Gehandicaptenzorg Fair op 9 mei komt eraan!

Events
Jan de Gier

Uniek, inspirerend én voor het eerst: de Gehandicaptenzorg Fair op 9 mei in Veenendaal voor iedereen werkzaam in de sector. Met boeiende sprekers, workshops en een beursvloer. Kaarten zijn te bestellen voor €24,95. In dit bericht meer info. Tot dan!

In een eerder bericht maakten we al een aantal van de sprekers bekend die aanwezig zijn op 9 mei. Zo geeft Aafke Scharloo een workshop over het te zorgen voor mensen met een verstandelijke beperking die zijn getraumatiseerd. Erwin Wieringa vertelt over toekomstplannen en inclusief onderwijs. Orthopedagoog Karel de Corte brengt je alles bij over inclusie en gentle teaching en Mona v/d Sloot geeft de workshop ‘Seks is voor iedereen’.

Als Thomashuizen zijn we trots om veel sprekers te hebben voorgedragen voor deze unieke Fair. Ook uit onze eigen huizen worden er workshops georganiseerd door o.a. Michiel Snippe (Thomashuis Coevorden) over de Heijkoop-methode en Bruin Feijen (Thomashuis ’t Harde) over rouwverwerking bij mensen met een verstandelijke beperking.

Inmiddels zijn ook de volgende namen aan het programma toegevoegd:

Chiel Egberts: Driehoekskunde

Richard Prins: Makkelijker omgaan met moeilijk gedrag

Thomas Baumgartner: Snoezelen op het niveau van de cliënt

Annemiek Grijpma: Werken met je hart

Gigi Dingler: Toekomstsplanning

Ger Schuivens: Aanraken in de zorg ‘Meer dan voelen alleen’

Ger Apeldoorn: Handige technologie; meer eigen regie

Jolanda den Hartog: Over kinderen van verstandelijk beperkte ouders

Bezoek onze stand op de Gehandicaptenzorg Fair

Met de Thomashuizen zijn we uiteraard ook aanwezig met een mooie stand en vullen we samen met meerdere partners een leuke beursvloer. Kom gezellig even langs om kennis te maken.

Tickets bestellen kan via de website van de Fair.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!