Kamers vrij in Thomashuis Lochem, Hollands Kroon & Lopik

Plek vrij in diverse Thomashuizen
Wonen
Jan de Gier

Wonen in een Thomashuis? Meerdere vestigingen hebben momenteel plek voor een nieuwe bewoner. Dus ken of ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een gezellig nieuw thuis? Lees dan snel verder want o.a. Thomashuis Lochem, Hollands Kroon & Lopik ontmoeten je graag!

Thomashuis Lochem is het eerste Thomashuis van Nederland. Vorig jaar namen de kersverse ondernemers Rick en Lindi het over van hun voorgangers en vonden ze al snel helemaal hun draai. Eigenlijk is het hele plaatje compleet. Behalve dan die lege kamer!

Iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op met Rik en Lindi via de contactgegevens op hun website: www.thomashuis.nl/lochem

Thomashuis Hollands Kroon

In Noord-Holland hebben de nieuwe zorgondernemers Johan en Marion van vestiging Hollands Kroon de boel binnen en buiten eens flink onder handen genomen. De frisse nieuwe uitstraling van hun mooie Thomashuis bekijk je in de fotoalbums op hun website www.thomashuis.nl/hollands-kroon.

Ook daar is nog een plek vrij voor een nieuwe bewoner die zoekt naar een warm thuis. Ga naar de site en maak kennis met de ondernemers én (misschien jouw toekomstige mede-) bewoners! Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op Johan en Marion!

Hier alvast een voorproefje:

Thomashuis Lopik

Last but not least: Thomashuis Lopik. Wat is het daar een gezellige boel sinds de start vorig jaar. Lenie en Marianne hebben samen met hun bewoners helemaal hun draai gevonden en heten je van harte welkom om eens kennis te komen maken. Misschien pas jij wel perfect in de groep!

Ook met dit Thomashuis kom je heel gemakkelijk in contact via de website: www.thomashuis.nl/lopik

Welke huizen nog meer?

Benieuwd welke thomashuizen nog meer een plek vrij hebben? Ga dan naar de pagina www.thomashuis.nl/vestigingen en vink rechts van de zoekbalk aan dat je wilt zoeken op huizen met een beschikbare plaats. De huizen die dan in beeld verschijnen horen hebben een kamer vrij!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!