Thomashuis Blerick heeft een kamer vrij

Thomashuis Blerick heeft een plaats vrij
Wonen
Jan de Gier

Op zoek naar een leuk en gezelligheid nieuw thuis? Of ken je iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is? Peter en Nicole Hendrikx hebben een kamer vrij in hun Thomashuis in Blerick (Limburg)! Ontdek hier meer en neem bij interesse vrijblijvend contact op!

Aandacht, respect, geborgenheid en acceptatie: dat zijn de kernwoorden van Thomashuis Blerick, het huis waar Peter en Nicole een fijne plek bieden aan hun bewoners. Gezelligheid staat er hoog in het vaandel. “Wij zijn geboren en getogen Blerickenaren”, vertellen ze. “Een warm, open en sociaal gezin waar de deur voor iedereen openstaat. Door onze Limburgse gemütlichkeit houden wij van gezelligheid en dingen ondernemen die het leven prettig maken.”

Foto: Peter en Nicole zijn de ondernemers van Thomashuis Blerick waar zij wonen met hun 2 dochters

'Onze bewoners zijn kanjers'

Sinds enige tijd is er in hun huis ruimte voor een nieuwe bewoner. “Wie interesse heeft kan ons even mailen of bellen zodat we even met elkaar in gesprek kunnen gaan. Op onze website kun je allemaal leuke foto’s en meer info vinden over ons huis. We ondernemen veel activiteiten en kijken daarbij wat onze bewoners leuk vinden en waar hun interesses liggen. Alle bewoners zijn bij ons uniek en stuk voor stuk kanjers.”

Meer informatie en veel te gekke foto's vind je op de website www.thomashuis.nl/blerick

Contact opnemen kan door te mailen naar blerick@thomashuis.nl

Bellen kan ook: 06- 22943539 of 06-14804010

Thomashuis-Verbindt: ‘Lot uit de loterij’

Thomashuis Blerick komt ook aan bod in onze serie Verbindt-verhalen. Lees het hieronder:

De verhuizing van je kind naar een nieuwe woonomgeving is voor ouder en kind altijd even spannend. Karin Creemers-Hosli (61) weet daar alles van. Haar zoon Marco (29) woont sinds vier jaar in Thomashuis Blerick. ‘‘Het was even wennen. Maar toen al snel bleek dat Marco de juiste plek zit, viel er een last van onze schouders.’’

Lees verder >>

[Alle huizen met een kamer vrij vind je op www.thomashuis.nl/vestigingen (vink naast de zoekbalk 'Ja' aan bij 'plaats beschikbaar' en klik op zoeken)]

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!