Zorgvacatures Thomashuis Druten, Lexmond, Baarn & Wagenberg

Zorgvacatures in Thomashuis Baarn, Druten en Lexmond
Werken
Jan de Gier

Zorgvacatures alert! In een Thomashuis werk je in een klein team en zorg je er samen voor dat je de bewoners een warm en zo gewoon mogelijk thuis biedt. Op meerdere plekken staan er momenteel vacatures open. Heb je interesse? Neem dan direct contact op met met de zorgondernemers van het huis naar keuze. In dit bericht aandacht voor de vacatures in Thomashuis Baarn, Lexmond, Druten & Wagenberg.

Thomashuis Lexmond is per 1 januari 2019 op zoek naar een begeleider (m/v) voor minimaal 8 tot maximaal 15 uur per week. De gehele vacature zie je hieronder!

Voor meer info over dit huis ga je naar www.thomashuis.nl/lexmond

Zorgvacatures: Groepsbegeleider Thomashuis Baarn

Thea en Hubert Boer hebben voor hun Thomashuis in Baarn een jaarcontract in de aanbieding van tenminste 24 tot maximaal 32 uur (in overleg). Je biedt begeleiding en verzorging aan 9 verstandelijk beperkte huisgenoten. De doelgroep binnen het Thomashuis is zeer divers, in de leeftijd van 21 tot 71 jaar. Je verzorgt de huisgenoten bij algemeen dagelijkse levensinrichtringen, zoals opstaan, douchen, eten etc. Je begeleidt hun bij activiteiten zoals boodschappen doen, koken, wandelen, zwemmen etc. Je maakt de dag voor hen begrijpelijk en overzichtelijk. De ondersteuning bestaat met name uit het bieden van nabijheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen.

Iets voor jou? Reageer dan voor 15 oktober door cv + motivatie te mailen naar baarn@thomashuis.n. De hele vacature vind je hier!

Begeleider Thomashuis Wagenberg

Zorgondernemers Martien en Jolanda Scheepers-Knoops zoeken een bevlogen begeleider vor 24 tot 28 uur per week die mee kleur komt geven aan het leven van alledag in Thomashuis Wagenberg.

“We zoeken een een doener die er van houdt er te zijn voor onze bewoners en oog heeft voor alle acht bewoners”, zo vertellen ze in de vacature die je HIER in z’n geheel kunt bekijken. “Vanuit een rustige basishouding heb je overzicht en met je eigenheid kun je een gezellige sfeer creëren waarin ieder zich veilig, gewaardeerd en thuis voelt. Enthousiasme en lekker samen lachen hoort daar zeker ook bij. Kortom; je bent een kei in het creëren van een thuis!”

Interesse?

Mensen met hart voor de zorg zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. Martien en Jolanda ontvangen graag uiterlijk 28 oktober 2018 je persoonlijke motivatiebrief met CV. Graag uitsluitend solliciteren per email naar wagenberg@thomashuis.nl .

Gedreven vrijwilliger Thomashuis Druten

Wil je graag op vrijwillige basis iets moois doen voor de medemens? Luc en Laura Tiedink zijn op zoek naar een gedreven vrijwilliger voor hun Thomashuis in Druten. 'Kom jij ons fijne team versterken?', zo vragen ze in deze vacature op hun website.

Interesse? Neem dan snel contact op: Luc en Laura horen graag van je.

Thomashuis Druten

T.a.v. Luc en Laura Tiedink

Hogestraat 18

6651 BL  DRUTEN

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!