Fijne woonplek beschikbaar in diverse Thomashuizen

Uit de huizen
Laura van Elst

Wonen in een Thomashuis? Meerdere vestigingen hebben momenteel plek voor een nieuwe bewoner. Dus ken of ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een gezellig warm thuis? Lees dan snel verder.  Thomashuis Blerick, Druten, Hollands Kroon & Lunteren hebben namelijk een plekje vrij!

Thomashuis Blerick

In het Limburgse Blerick hebben Peter en Nicole een warme woonplek vrij. In Thomashuis Blerick kijken zij naar wat iemand nog wel kan in plaats van te kijken naar de beperking. ‘‘Aandacht, respect, geborgenheid en acceptatie zijn kernwoorden in ons Thomashuis.’’ De weekenden worden leuke uitstapjes gemaakt die de bewoners blij maken. Benieuwd? Neem dan contact op met Thomashuis Blerick.

Thomashuis Druten

Thomashuis Druten is gelegen in het centrum van het Brabantse Druten. Het is een gezellig huis waar Joost, Carlien, Susan, Riemke, Jasper, Steven, Astrid en Linda op zoek zijn naar een huisgenoot. Zorgondernemers Luc en Laura bieden samen met hun kleine team een warm thuis waarin zo gewoon mogelijk met elkaar wordt samengeleefd. Een leefomgeving waar iedereen zich veilig voelt en de ruimte is voor zelfontplooiing.

Meer informatie kan je hier vinden. En neem vooral een voorproefje van onderstaande video, waarin bewoonster Linda een kijkje geeft in haar leven.

ThomashuisVerbindt: ''De bewoners doen mee in het dorp''

Thomashuis Lunteren

Carina en Gerwin hebben een plekje vrij in Thomashuis Lunteren (Gelderland). In hun gezellige woonboerderij bieden zij 8 mensen met een verstandelijke beperking een fijne, warme en veilige woonplek. Zelf wonen Carina en Gerwin met hun 3 kinderen in het voorhuis, waardoor de lijnen voor de bewoners, familie en medewerkers kort zijn.

Benieuwd naar deze mooie woonplek aan de rand van de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug? Neem dan hier een kijkje.

Thomashuis Hollands Kroon

In Noord-Holland hebben de nieuwe zorgondernemers Johan en Marion van vestiging Hollands Kroon de boel binnen en buiten eens flink onder handen genomen. Ook daar is nog een plek vrij voor een nieuwe bewoner die zoekt naar een warm thuis. Ga naar de site en maak kennis met de ondernemers én (misschien jouw toekomstige mede-) bewoners! Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op Johan en Marion!

Ontdek meer

Naast bovengenoemde huizen is er ook plek in Thomashuis Gouda en Thomashuis Klundert. Klik op de linkjes om de Facebookpagina's van beide huizen te bekijken en meer te ontdekken! 

Weten of er een huis bij jou in de buurt een kamer vrij heeft? Ga dan naar www.thomashuis.nl/vestigingen, voer je plaatsnaam in en vink bij 'Plaats beschikbaar' JA aan. Zie hieronder:

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!