Infomiddag 12 februari in Thomashuis Vaals

Het Thomashuis in Vaals opent op 12 februari haar deuren
Werken
Jan de Gier

Draait de zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht en wil je hier in een Thomashuis zelf vorm aan geven? Ontdek de mogelijkheden en kom op 12 februari naar Thomashuis Vaals. Zorgondernemers Adri & Judith geven je graag een kijkje in hun bijzondere leven. Aanmelden kan hier.

Tijdens de infomiddag op 12 februari maak je kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Vaals een huis waar Adri & Judith samenwonen met 8 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Thomashuis.

'We kijken er naar uit'

Judith en Adri verruilden in 2014 Zierikzee voor Vaals om van start te gaan met hun Thomashuis. “We kijken ernaar uit om mensen te vertellen over ons huis”, vertellen ze. “Dat doen we heel graag. Mensen die interesse hebben om hier te wonen of te werken nodigen we altijd van harte uit. Het is een mooie manier van met elkaar samenleven en zorg verlenen. We hopen op een mooie opkomst de 12e!” 

Thomashuis Vaals is gevestigd in een voormalig appartementenhotel uit 1973, 300 meter buiten Vaals. Het Thomashuis heeft een grote tuin met een stukje bos erop. "Vaals ligt niet ver van de plaatsen Valkenburg, Heerlen en Maastricht", vertellen Adri en Judith. "De bewoners mogen daar graag winkelen of een terrasje pakken. Of even naar Aken (Duitsland) voor een leuk klein dierenpark met z’n allen."

Aanmelden kan hier

Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en er klaar voor om deze stap te zetten? Is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Twijfel dan niet en kom op 12 februari vrijblijvend een kijkje te nemen. Wellicht ontdek je dat het zorgondernemerschap ook voor jou een droom is die uitkomt.

Aanmelding kan alleen via dit aanmeldformulier (klik) op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Ruim voor de infomiddag ontvang je het programma.

Meer weten over Thomashuis Vaals? Kijk dan op de Aanbod-pagina op de website van De Drie Notenboomen. Hier vind je alle huizen die op zoek zijn naar overname kandidaten zoals Thomashuis Baarn en Thomashuis Beneden-Leeuwen.

Filmpje: Waarom wij een Thomashuis zijn gestart?

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!