Kamers vrij in Thomashuis Lisse, Hollands Kroon & Huijbergen

Wonen
Laura van Elst

Foto: Johan en Marion, zorgondernemers van Thomashuis Hollands Kroon.

Wonen in een Thomashuis waar je jezelf mag zijn en echt thuis bent? Meerdere vestigingen hebben momenteel plek voor een nieuwe bewoner. Dus ken of ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een warm thuis? Lees dan snel verder want onder meer Thomashuis Lisse, Hollands Kroon & Huijbergen ontmoeten je graag!

Thomashuis Lisse

Thomashuis Lisse is gevestigd in een karakteristiek voormalig klooster. Het huis heeft een gezellige woonkamer, ruime slaapkamers en grote tuin. De zorg die zorgondernemers Rob en Caren bieden, gaat uit van de behoefte van de bewoners. “Met ons team willen wij het beste uit de bewoners halen.”

Ken of ben jij iemand die een warm thuis zoekt in de bollenstreek? Neem dan een kijkje op www.thomashuis.nl/lisse en neem contact op met Rob en Caren!

Thomashuis Lisse is een gezellig thuis in de bollenstreek.

“De sfeer is erg ontspannen en gezellig. We zijn met z’n allen zo’n leuke groep. Het is fijn om de tijd voor elkaar te hebben”, vertelt medewerker Melvin. “Iedereen is altijd lekker op zijn gemak bezig met zijn dingetje. Of het nou meehelpen is met was opvouwen of een puzzel leggen. Ik zie mijn zus genieten en dat doet mij deugd”, vertelt Jeanny. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact op met zorgondernemers Martin en Tirza via www.thomashuis.nl/huijbergen.   

thomashuis

 

Thomashuis Hollands Kroon

Last but not least: Thomashuis Hollands Kroon. Daar hebben zorgondernemers Johan en Marion het huis een flinke interieurmetamorfose gegeven. 

Ook daar is nog een plek vrij voor een nieuwe bewoner die zoekt naar een warm thuis. Ga naar de site en maak kennis met de ondernemers én misschien jouw toekomstige medebewoners! Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op Johan en Marion via www.thomashuis.nl/hollands-kroon.

Welke huizen nog meer?

Benieuwd welke thomashuizen nog meer een plek vrij hebben? Ga dan naar de pagina www.thomashuis.nl/vestigingen en vink rechts van de zoekbalk aan dat je wilt zoeken op huizen met een beschikbare plaats. De huizen die dan in beeld verschijnen horen hebben een kamer vrij!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!