Thomashuis ’t Harde is officieel geopend

Wonen

“Een waanzinnig feest”, zo blikken zorgondernemers Bruin en Marijke terug op de officiële opening van hun Thomashuis in ’t Harde. Samen met hun 8 bewoners en ruim 200 gasten beleefden ze een onvergetelijke zaterdag.

Thomashuis 't Harde is inmiddels 2 jaar geopend en in de uitnodiging voor het feest schreven Bruin en Marijke: ‘We wonen met een geweldige groep van 8 bewoners. Ons huis is een thuis geworden. Reden genoeg om samen met jullie feest te vieren.’ En een feest werd het! Compleet met een lekker weertje, veel gezelligheid en een overweldigend aantal gasten.

Schilderij

Een mooie traditie is zoals altijd de onthulling van het schilderij van Thomas door Hans van Putten, initiatiefnemer en vader van Thomas. Een mooi moment waarop altijd weer meer dan duidelijk wordt waar het om draait in een Thomashuis (in dit geval kreeg hij overigens hulp van de 'burgemeester'). Een ander indrukwekkend moment was ook de vertolking van het lied ‘Ken je mij?’ door Diana Bentoh. “Dat is een belangrijk lied voor ons”, vertelt Bruin. “En zegt iet over hoe wij hier met elkaar willen leven en omgaan.”

Bekijk hier een filmpje van het lied. Of luister het origineel via Youtube.

Bedankt voor dit topfeest Bruin, Marijke en bewoners. We wensen jullie nog heel veel mooie momenten in jullie prachtige Thomashuis. 

Delen: