Vacatures Thomashuis: een leuke baan is het halve werk

Werken
Laura van Elst

Ben jij de bureaucratische rompslomp ook zo zat en wil je juist zorgen vanuit je hart? Dan zoeken we jou! Diverse Thomashuizen zijn op zoek naar zorgtoppers. Eric ging je voor. Hij verruilde zijn baan als installatiemonteur voor een gevarieerde job in het Thomashuis. ‘‘Je bent een duizendpoot. Het Thomashuis is mijn tweede thuis.’’ Wil jij ook zo’n zingevende baan? Ontdek dan de vacatures van onder meer Thomashuis Wagenberg, Ermelo en Bunde.

Begeleider Thomashuis Zegveld

Wil jij werken met een leuke gevarieerde groep bewoners (tussen de 27 – 51 jaar) in een mooie en prettige werkomgeving? Sta je stevig in je schoenen en kun je structuur en stabiliteit bieden? Werk je met je hoofd, hart en handen en herken jij je helemaal in het motto 'Gewoon plezierig samenleven'. Dan ben je bij Thomashuis Zegveld op de juiste plek. Zorgondernemers Rick en Joanna zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste begeleider voor circa 20 uur.

Benieuwd? Neem dan snel een kijkje via deze link >>.

Begeleider Thomashuis Wagenberg

Zorgondernemers Martien en Jolanda bieden samen met hun team een warm thuis aan 8 bijzondere bewoners. ‘‘Samen met elkaar geven we kleur aan het leven.’’ Martien en Jolanda zoeken een bevlogen begeleider. ‘‘Een doener die oog heeft voor onze bewoners. Enthousiasme en lekker samen lachen hoort daar zeker ook bij. Kortom: je bent een kei in het creëren van een thuis.’’

Martien en Jolanda zoeken een gezellige collega die in het bezit is van een rijbewijs en een relevante beroepsopleiding heeft, minimaal MBO niveau 4. Daarnaast heb je kennis, ervaring en affiniteit met mensen met Autisme Spectrum Stoornissen en biedt je overzicht en structuur. Ook hou je van spelletjes, lezen, knutselen, bewegen en kokkerellen en neem je de tijd om bewoners op hun tempo te volgen. Wat kan jij terug verwachten? 8 fantastische bewoners, een gezellig deskundig team, een vast aanspreekpunt, betrokken ouders, verwanten en vrijwilligers en een passend salaris. Als begeleider ga je tussen de 20 tot 24 uur per week aan de slag. Benieuwd?  Bekijk de volledige vacature dan hier >>.

Ontdek hieronder de video waarin begeleidster Iris een kijkje geeft tijdens haar werk in Thomashuis Wagenberg.

ThomashuisVerbindt: 'Wij zien de bewoners regelmatig voorbijlopen'

Begeleider Thomashuis Bunde

In het Limburgse Bunde zijn Kasper en Ilse op zoek naar een gezellige begeleider voor 16 tot 24 uur per week. ‘‘In ons huis staat het begeleiden en verzorgen van onze bewoners centraal.’’ In het Thomashuis heb je een gevarieerde job. Je ondersteunt bewoners in hun dagelijkse leven bij zorgactiviteiten en bij hun deelname aan activiteiten.   

Naast een flinke dosis enthousiasme zoeken Kasper en Ilse een collega die minimaal de MBO niveau 3 of 4 – opleiding MMZ, SPW of Verzorgende IG – heeft afgerond en ervaring heeft met de doelgroep. In ruil daarvoor krijg jij er een enthousiast team, opleidingen, trainingen en salariëring conform CAO gehandicaptenzorg voor terug. Geïnteresseerd? Lees hier >> dan verder.

Woonbegeleider Thomashuis Ermelo

Vind jij dat de zorg altijd beter en leuker kan? Ben je communicatief en creatief in het verzinnen van een leuke activiteit? Neem dan een kijkje bij Thomashuis Ermelo. Hans en Alies zijn op zoek naar een woonbegeleider voor 16 tot 32 uur. Zij vragen van jou een relevante beroepsopleiding, ervaring in de zorg en dat je in het bezit bent van rijbewijs B. Daarnaast is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, van een grapje, wandelen, uitstapjes, zwemmen, fietsen en knutselen houdt.

Hans en Alies bieden jou een uitdagende baan binnen een diverse bewonersgroep, een klein betrokken team met korte lijnen, een moderne en frisse werkomgeving en beloning volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Staat deze baan op jouw lijf geschreven? Neem dan hier >> een kijkje voor meer informatie.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!