Werken met plezier? Solliciteer dan bij het Thomashuis

Werken
Laura van Elst

Ben jij de regeldruk zat en wil jij weer met plezier zorgen vanuit jouw hart? Neem dan een kijkje bij Thomashuis Lichtenvoorde en Herpen. Zij hebben een gevarieerde job als begeleider open staan.

Eric ging je voor. Hij verruilde zijn baan als installatiemonteur voor een gevarieerde baan als begeleider in het Thomashuis. ‘‘Het is mijn tweede thuis. Je bent hier een duizendpoot.’’ Wie wil nou niet zo’n geborgen werkplek?  

Begeleider Thomashuis Lichtenvoorde

Thomashuis Lichtenvoorde is een kleinschalige woonvoorziening voor 9 mensen met een verstandelijke beperking. ‘‘Warmte en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Gewoon fijn samen leven is ons motto’’, vertellen zorgondernemers Rinske en Bas. Zij zijn op zoek naar een begeleider (20-24 uur per week) en een begeleider voor één weekend per maand (16 uur).

Je bent een doener die er van houdt er te zijn voor de bewoners en geeft stabiliteit en structuur. Met je eigenheid kun je voor alle bewoners een gezellige sfeer creëren waarin ieder zich veilig, vertrouwd en gewaardeerd voelt. Kortom; je bent een kei in het creëren van een thuis! Heb jij relevante beroepsopleiding en in het bezit van een rijbewijs? Kijk dan HIER >> verder voor deze afwisselende job met leuke bewoners en een deskundig en fijn team. Sollicitatiestress? Geen zorgen, Rinske en Bas ontmoeten je graag informeel tijdens een kopje koffie of thee.

Begeleider Thomashuis Herpen

Heb jij geen behoefte aan strak omlijnde procedures en snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben? Dan is werken in Thomashuis Herpen misschien wel iets voor jou. Zij zijn per 1 juli op zoek naar een enthousiaste begeleider voor 20 tot 24 uur per week. ‘‘In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar omgegaan en geleefd, net als in een gezin. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid’’, vertellen zorgondernemers Alfons en Elianne.

Als begeleider ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Net als thuis horen huishoudelijke taakjes ook tot het takenpakket. Ook verricht je eenvoudige verpleegtechnische handelingen, zoals medicatie delen. Kan jij op verschillende niveaus communiceren, duidelijkheid en structuur bieden en heb jij inlevingsvermogen? En heb jij een relevante opleiding niveau 3 of 4, een rijbewijs en ervaring met de doelgroep? Kijk HIER >> dan verder bij Thomashuis Herpen. Wat krijg je ervoor terug? Werkplezier, een warm team, afwisselende werkzaamheden en fantastische bewoners.  

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!