Thomashuis Ruinerwold

Verzorgende IG: Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Thomashuis Ruinerwold is een kleinschalige woonvorm en logeerplek voor 9 mensen met een verstandelijke beperking. Samen leven in een zo normaal mogelijke gezin is ons "motto".

In ons Thomashuis past de zorg zich aan de bewoner aan, niet de bewoner aan de zorg. Als medewerker in een gemêleerd team met verschillende achtergronden en deskundigheid in ons Thomashuis ben je een echte allrounder. Een spil in het dagelijkse leven. Van lichamelijke verzorging tot boodschappen doen en van activiteitenbegeleiding tot huishoudelijke taken. Werken in ons Thomashuis is nooit saai.   

Dus: heb jij een groot, kloppend hart voor liefdevolle zorg en ervaring/affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Ben je een creatieveling in het bieden van zorg en begeleiding en wil jij een baan waar je energie van krijgt in een gezellig team? Neem dan contact op met Sander en Danielle! Zij zijn op per direct op zoek naar een enthousiaste zorgtopper (verzorgende IG) die 20 tot 24 uur per week beschikbaar is. Contactgegevens zijn te vinden op de website van Thomashuis Ruinerwold.  

Delen: