Thomashuis Sint Nicolaasga

Grote NL Doet 2021

Vestigingen
Thomashuis Sint Nicolaasga

29 Mei 2021, NL Doet, Wat een fantastische dag!

En zo fijn dat het dit jaar ook weer mocht, wat tot op het laatst nog onzeker was.
Samen met een vriendengroep die elk jaar van de partij zijn, buurgenoten Ed en Marja, Familie van bewoners, medewerkers en de bewoners zelf werd er met elkaar weer lekker op los geklust. Dit jaar wel met wat minder genodigden dan andere jaren maar zeker niet minder gezellig. Klussen als een houten bak voor het opbergen van de tuinkussens, een nieuwe schutting, het hekwerk van de dierenweide opknappen en enkele tuinwerkzaamheden zijn allemaal uitgevoerd. Dat helpt ons enorm en zijn we erg dankbaar voor. Alles kon met het mooie weer buiten uitgevoerd worden onder genot van een heerlijk zonnetje. Voor de pauzes waren de zitjes ruim van opzet en verdeeld over het erf. De lunch was dik in orde mede dankzij Tres Vers en de Jumbo in Sint Nyk, daarvoor onze hartelijke dank. 
Na de lunch kwam team Disco Trynwalden langs met een disco aanhanger die in een half uur tijd een grote show op ons terrein kwam opvoeren. Wat een feest!!
Einde middag ging traditie getrouw de pizza oven aan om vervolgens de meest creatieve pizza's te bakken voor alle harde werkers.Een meer dan geslaagde dag!!

 

Delen: