NL doet 2023

NL DOET doe je bij THOMASHUIS SINT NYK 
 

Al jaren doet Thomashuis Sint Nyk mee met de landelijke vrijwilligers dag NL DOET. Zo ook dit jaar. NL DOET is de grote vrijwilligersactie die jaarlijks wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Dit jaar valt deze dag op zaterdag 11 maart 2023. Zoals ieder jaar, staan er weer een heleboel klussen op de planning, zoals; de tuin uit de winterslaap halen, herstellen van het dak van het houthok, bouwen van een pergola bij ons rustpunt, werkzaamheden in de dierenweide, herstellen van de buitenbanken, verven van de schuur en meehelpen in de catering.  

Maar het draait natuurlijk niet alleen om het werk, maar vooral om de gezelligheid met elkaar. Aan pauzes met een hapje en een drankje op zijn tijd zal het dan ook niet ontbreken en zoals gebruikelijk zullen we deze dag een heerlijke lunch verzorgen en afsluiten met een gezellige maaltijd voor wie mee wil eten. 

 
Voor meer informatie en opgave kunt u kijken op www.nldoet.nl, mailen naar info@sintnicolaasga.thomashuis.nl  of bellen met het Thomashuis: 0513-434923.  

 
We hopen op uw hulp en dat we jullie van 9.00 uur tot 17.00 uur (aansluitend is de maaltijd), mogen ontvangen om er samen vooral een mooie, gezellige dag van te maken 

 

Wisse en Leonie  

Team Thomashuis 

Bewoners Thomashuis 

 

 Poster NL Doet