Thomashuis Sint Nicolaasga

Op zoek naar een leuke baan in de zorg voor 30 uur per week?

Dan is werken in Thomashuis Sint Nicolaasga misschien iets voor jou.

Heb jij geen behoefte aan strak omlijnde procedures en snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben? Dan zoekt Thomashuis St. Nicolaasga jou als begeleider/ster. In ons Thomashuis wordt zo normaal mogelijk met elkaar om gegaan en geleefd, net als in een gezin. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid. 

Onze visie op kwaliteit van leven is liefde, respect, gelijkwaardigheid en ruimte om in wensen en mogelijkheden te kunnen ontplooien. Wij willen in ons Thomashuis de mensen met een verstandelijke beperking een thuis geven, met elkaar wonen, lachen, huilen, er voor elkaar zijn. Gewoon een plek waar iederéén zich thuis voelt. Dat kan alleen wanneer men elkaar de hand rijkt in de mogelijkheden/onmogelijkheden. "Zo gewoon als mogelijk en zo bijzonder als nodig". 

Wij werken vanuit volgende principes: verbinding, veiligheid, vertrouwen en gezondheid.

Als begeleider/ster ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Huishoudelijk taakjes horen, net als thuis, ook bij het takenpakket. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en gedrag. Het bieden van duidelijkheid en structuur is erg belangrijk. Er wordt gewerkt volgens een rooster met wisselende diensten, door de week en weekenden. Bij afwezigheid van de zorgondernemers worden er slaapdiensten geroosterd.

Kortom, wij zoeken iemand die: 

*onze bewoners kan ondersteunen in hun dagelijks leven, individueel en in groepsverband waarbij de gemaakte afspraken leidend kan zijn.

* het ondersteunen in ADL en de zelfredzaamheid kan stimuleren.

* gezelligheid met een dosis humor, veiligheid en duidelijkheid kan bieden.

* betrokkenheid en affiniteit met de doelgroep.

* goed kan samenwerken binnen een team en weet van aanpakken. 

* integer, betrouwbaar, invoelend, geduldig en flexibel. 

* geen 9 tot 5 mentaliteit.

* in het bezit is van een relevante opleiding niveau 3 of 4 en werkervaring heeft met de  doelgroep.

* in het bezit is van rijbewijs B 

 

 

Wat bieden we jou ?   

Werkplezier, een warm en zelfsturend team, afwisselde werkzaamheden en gedeelde verantwoordelijke taken en volop ruimte om je te ontplooien, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens cao gehandicaptenzorg functieschaal 35.

Wij zoeken per 1 april 2020 een enthousiaste collega (mag ook een ZZP-er zijn) die ons team wil komen versterken voor in eerste instantie een half jaar, welke mogelijk verlengd kan worden. Is jouw aandacht gewekt en zie je het zitten, mail ons een sollicitatie met motivatie en CV naar Thomashuis Sint Nicolaasga.

Voor vragen kunt u terecht bij Henk Veurman en Carin Stuyt, zorgondernemers Thomashuis Sint Nicolaasga.                          

 Tel. nr. 06-10161622 , 

Delen: