Vacature begeleider

Ronny en zijn medebewoners van Thomashuis Sneek, zoeken een begeleider/begeleidster (zwangerschapsvervanging) voor 24 tot 28 uur per week

Wij zijn op zoek naar een begeleider(ster) met passie voor de gehandicaptenzorg. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan is (tijdelijk) werken in ons Thomashuis misschien wel iets voor jou. 

Snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben en wil jij hen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding?

In ons Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar samengeleefd. Er heerst een gemoedelijke sfeer met humor en gezelligheid. Als begeleider ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Huishoudelijke taakjes horen, net als thuis, ook bij het takenpakket. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verantwoord omgaan met medicatie. Onze bewoners hebben een grote diversiteit in niveau en problematiek. Hiervoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kunt communiceren, dat je duidelijkheid en structuur kunt bieden, inlevingsvermogen hebt en sterk in je schoenen staat. 

Het is een tijdelijk contract in verband met zwangerschapsvervanging en ouderschapsverlof.

Een relevante opleiding op niveau 3, 4 of 5 is een pré. In bezit zijn van rijbewijs B heeft een grote voorkeur.


Wij bieden werkplezier, afwisselende werkzaamheden, bijzondere bewoners en een passend salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg.
 Is jouw aandacht gewekt?

Reageer dan met jouw motivatie en CV voor 1 oktober 2023. De selectieprocedure zal starten op 5 oktober.

Contractduur 6 maanden 

Parttime uren: aantal 24-28 uur  

Deadline sollicitaties: 1 oktober 2023 

Verwachte startdatum: 1-11-2023 (indien mogelijk) 

Delen: