Bewoners gezocht

Wij hebben per 1 juli 2023 twee lege kamers, wie komt deze vullen?

 

In het Brabantse dorp Velp (gemeente Grave) bieden wij, samen met ons team begeleiders en vrijwilligers, aan acht huisgenoten in een warme en vertrouwde woonomgeving een fijn leven.  De dagelijkse gang zoals in een gezin, komt ook steeds bij ons weer terug:  samen koken, samen eten, gewone leuke dingen doen in de vrije tijd, uitstapjes maken, en zo meer. Omdat wij als zorgondernemers onder hetzelfde dak wonen als onze huisgenoten, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn op vele momenten aanwezig of in de nabijheid, en vormen het vaste aanspreekpunt voor de huisgenoten en hun ouders/vertegenwoordigers.

Onderdeel van de samenleving

Thomashuis Velp is gevestigd in een voormalig boerderij aan de Maasdijk, buiten het dorp Velp. Door deze ligging en de bekendheid van ons huis maken wij volop deel uit van de dorpssamenleving. De huisgenoten zijn bekend in het dorp. Daarnaast is wandelen en fietsen in en rondom het dorp een van de terugkerende activiteiten, waardoor onze huisgenoten door iedereen gekend en begroet worden.

Vraag een kennismaking aan

Bent u als ouder / vertegenwoordiger voor uw kind op zoek naar een fijne woonplek zoals hier door ons geschetst wordt? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag in gesprek met u.

Met het oog op de groepssamenstelling gaat de voorkeur gaat uit naar een manlijke huisgenoot. Meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen kan door te bellen naar 0486 – 436809 of 06 – 15273694, of stuur een mail naar velp@thomashuis.nl.

Op onze website kunt u meer informatie vinden en foto’s van onze activiteiten; ga naar www.thomashuis.nl/velp.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties.

Betty & Pieter Gülcher.