Thomashuis Venhuizen

Maak kennis met onze bewoners

Op deze pagina stellen we jullie graag voor aan onze bewoners. Maak hier kennis met Anita, Annemarie, Coen, Franzita, Ivo, Marcel, Sharon en Thomas.

Anita is een erg zorgzame vrouw. Haar passie is het opruimen van zaken, poetsen, de was vouwen en deze ook rondbrengen. Regelmatig helpt Anita ook bij de verzorging van de kinderen van Michelle. Zij is ook erg gek op puzzelen, dieren en breien.

Ook Annemarie is een erg zorgzame vrouw. Haar passie is het zorgen voor de katten en het uitlaten van de honden. Regelmatig helpt Annemarie ook bij de verzorging van de kinderen van Michelle. Zij is ook erg gek op: Nederlandstalige muziek, dieren, het lezen van roddelblaadjes en winkelen.

 

Coen is de tuinman en plantenfluisteraar van het Thomashuis. Hij draagt zorg voor de tuinonderhoud. Ook is Coen gek  op: klassieke muziek, woordenboeken, chocola, eten,  fietsen,  wandelen, musea bezoeken en paardrijden.

Franzita is het toonbeeld van rust binnen het Thomashuis, ze is een stille genieter. Ook is Franzita gek op: glijbanen, op vakantie gaan, uitstapjes maken, wandelen en winkelen.

Ivo is zeer veelzijdig binnen het Thomashuis. Hij gaat graag helpen bij de dieren verzorgen (zowel de grote dieren als de kleine) of helpen met het bakken van lekkernijen of het koken van het avondeten. Hij is milieubewust en draagt zorg voor de papierrecycling. Ook is Ivo gek op: fietsen, muziek, i-pad spelen, broodje avocado, toastje brie, pilsje, puzzels maken, zingen en paardrijden.

Marcel is werkzaam binnen de groenvoorziening. Hij is in Venhuizen wel bekend onder de naam DJ de Beuker.  Marcel is gek op: voetbal, krantje lezen, snoep, lekker eten, muziek draaien en vrouwelijk schoon.

Sharon is zeer sociaal betrokken en de vrolijke noot van het Thomashuis. Ze is werkzaam bij de bakkerij in een zorgcentrum. Ook is zij gek op: handbal, pap  en mam, tekenen en schrijven, mailtjes  sturen, fietsen en keezen.

Thomas is erg zorgzaam en behulpzaam. Ook is hij de entertainer van het Thomashuis. Thomas is werkzaam bij de Kolk. Ook is Thomas gek op: appeltaart met slagroom / chocolademelk met slagroom, tortelini, muziek maken en luisteren, films kijken en computeren.