•  
  •  

Thomashuis Vledder ligt aan de rand van het dorp Vledder. Schuin tegenover de boerderij staat de Johannes de Doperkerk. De toren werd als vestingwerk gebouwd in het midden van de veertiende eeuw. 

Het pand is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het dorp, maar ook in het centrum waar van alles gebeurt. Zo zijn er de Vleddermarkten, andere markten en festiviteiten die vlak voor onze deur plaatsvinden. 

De ondernemers 
Lute en Alie Hulshof, wij hebben elkaar ontmoet tijdens onze studie Z-verpleegkundige. Lute heeft een aantal jaren op woongroepen gewerkt en daarna in allerlei verschillende functies aan de zijlijn in de zorg. Van afdelingshoofd tot hoofd opleiding etc. Alie heeft vele jaren op woongroepen gewerkt en de laatste tien jaar in de dagbesteding op een ouderengroep. Wij vinden het geweldig om een situatie te creëren wat veel weg heeft van het grote gezin, waar veel gebeurt en waar een ieder zichzelf kan en mag zijn.

Thomashuis Vledder

De Hoek 3
8381 BK Vledder
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0521 853500 of 06 57528887
vledder@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.