Thomashuis Vledder

Invalkracht Huishoudelijk Medewerker

Thomashuis Vledder zoekt:

Een invalkracht ter vervanging van de huishoudelijk medewerkster i.v.m. zwangerschapsverlof en/of ziekte en vakantie(M/V)

 

In het Thomashuis in Vledder wonen 8 mensen met een verstandelijke beperking, samen met de zorgondernemers Alie en Lute Hulshof. Het Thomashuis is te vergelijken met een groot gezin. Huishoudelijke ondersteuning is nodig om goed en gezond met elkaar te kunnen leven en wonen.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaak van de ruimtes, zowel de algemene ruimtes als de kamers van de bewoners. Ook het verzorgen van de was behoort tot de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Je werkt de ene week 4 uur per dag en de andere week 4,5 uur per dag. Het grootste deel van het werk vindt plaats op die tijden dat de bewoners naar hun werk zijn.

We bieden prettig werk in een uitdagende omgeving. De beloning is overeenkomstig de CAO gehandicaptenzorg. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn ontleent aan deze cao.

Ervaring in de gehandicaptenzorg is niet noodzakelijk. Enige affiniteit met deze doelgroep wordt op prijs gesteld. We zoeken een praktische, flexibele en enthousiaste werker, die bereid is de handen uit de mouw te steken om onze bewoners een nog mooier huis te kunnen bieden. Heb je belangstelling of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op:

Alie en Lute Hulshof

Telefoon: 06 57528887

Mail: vledder@thomashuis.nl

Delen: