Thomashuis Wagenberg

Wij krijgen een open plaats in ons Thomashuis

Uit de huizen
Thomashuis Wagenberg

Vanaf januari 2021 komt er een plaats beschikbaar in ons Thomashuis. Er komt een negende kamer en hierdoor kan ons Thomashuis – gezin uitgebreid gaan worden met een negende huisgenoot.

In het Brabantse dorp Wagenberg (gemeente Drimmelen) bieden wij, samen met ons team begeleiders en vrijwilligers, aan acht huisgenoten in een warme en vertrouwde woonomgeving een fijn leven.  De dagelijkse gang zoals in een gezin, komt ook steeds bij ons weer terug:  samen koken, samen eten, gewone leuke dingen doen in de vrije tijd, uitstapjes maken, en zo meer. Omdat wij als zorgondernemers onder hetzelfde dak wonen als onze huisgenoten, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn op vele momenten aanwezig of in de nabijheid, en vormen het vaste aanspreekpunt voor de huisgenoten en hun ouders/vertegenwoordigers.

Onderdeel van de samenleving

Thomashuis Wagenberg is gevestigd in een voormalig kloosterhuis in het centrum van het dorp Wagenberg. Door deze ligging en de bekendheid van ons huis maken wij volop deel uit van de dorpssamenleving. De huisgenoten zijn bekend in het dorp, onder andere van het bezorgen van folders, het ophalen van glas voor de glasbak en de collectes die wij voor diverse goede doelen uitvoeren. Daarnaast is wandelen in en rondom het dorp een van de terugkerende activiteiten, waardoor onze huisgenoten door iedereen gekend en begroet worden.

Vraag een kennismaking aan

Bent u als ouder / vertegenwoordiger voor uw kind op zoek naar een fijne woonplek zoals hier door ons geschetst wordt? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag in gesprek u.

Met het oog op de groepssamenstelling gaat de voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke nieuwe huisgenoot. Meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen kan door te bellen naar 06 – 83541476 (Martien) of 06 – 40336226 (Jolanda), of stuur een mail naar wagenberg@thomashuis.nl.

Op onze website kunt u meer informatie vinden en foto’s van onze activiteiten; ga naar www.thomashuis.nl/wagenberg . Wij zijn benieuwd naar jullie reacties.

Jolanda en Martien

Delen: