Webinar dinsdag 20 juni (avond)

Wil jij samen met je partner het verschil maken voor 9 mensen met een verstandelijke beperking? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je zelf de regie voert over de zorg? Er zijn 118 Thomashuizen door heel Nederland. Voor enkele van hen zoeken we nieuwe zorgondernemers die een eigen Thomashuis willen runnen. Wil jij meer weten over het leiden van een Thomashuis? Meld je aan voor het online webinar over het zorgondernemerschap, op dinsdagmiddag 20 juni: interactief en makkelijk vanuit huis te volgen.

Programma 13:00 - 16:00

Om 13:00 uur start de online presentatie die wordt gegeven door expert werving & selectie en oud-ondernemerscoach Toon Biezenaar. Hij vertelt je alles over de voordelen van ondernemen binnen een zorgfranchise, en geeft je uitleg over het leiden van een Thomashuis als zorgkoppel. Wat doe je wel en juist niet als zorgondernemers? Hoe werkt het wonen in of bij het Thomashuis? Hoe ziet je team van medewerkers en de bewonersgroep er uit en welke hulp krijg je vanuit de franchisegever? Toon geeft je alle informatie die je nodig hebt om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie?
  • Heeft één van jullie een diploma in de gehandicaptenzorg en geruime ervaring met de doelgroep?
  • En willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je dan aan voor het webinar!

Wie het webinar heeft gevolgd en interesse heeft in de overname van een Thomashuis, kan uiteraard met Toon een locatie in de buurt bezoeken.

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!